ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Теодор Венинов

Специјалист по орална хирургија

2010 – 2015
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Оддел за орална хирургија „Св.Пантелејмон“
Доктор по дентална хирургија (DDS)
Скопје, Македонија

2011 – 2013
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Стоматолошки факултет
Магистер по стоматолошки науки (MDSc)
Скопје, Македонија

2004 – 2009
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“- Стоматолошки факултет во Скопје
Студент

2000 – 2004
Средно училиште „Академија Џорџ С. Хенри“,Торонто, Канада

2018 – тековно
Специјалист по орална хирургија
Систина Стоматологија
Скопје, Македонија

2010
Приватна стоматолошка амбуланта “Д-р Никола Павлов”
Специјалист по орална хирургија
Скопје, Македонија

2010 – 2015
Оддел за орална хирургија, Универзитетски стоматолошки клинички центар „Св. Пантелејмон“
Специјализант по орална хирургија
Скопје, Македонија

2009 – 2010
Приватна стоматолошка клиника „Д-р Вукица Ичева“
Стоматолог
Богданци, Македонија

  • Стоматолошка комора на Македонија
  • Специјалист по орална хирургија во Македонија
  •  Zimmer Dental Group

 

Англиски

Грчки

Српски